Skip to content

Välkommen på

Vernissage- & relationsmingel

med fm reklam på Jacy’s Hotel & Resort

Är du medie- och reklamköpare? Grattis! Den 9 november önskar vi dig välkommen på en vernissage- och relationslunch på nya Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg. Vi bjuder på trafikreklam i en ny tappning, champagne, branschmingel och mycker mer. Givetvis får du även chansen att uppleva Jacy’z – stans hetaste hotell och ta del av exklusiva erbjudanden. 

De 30 först anmälda får en fri porträttmålning utförd på plats
av den skickliga Holländska konstnären Astrid Vos – @astridxvos. 

ANMÄL DITT INTRESSE DIREKT FÖR EN PERSONLIG INBJUDAN.

Detta är en intresseanmälan. Du kommer få en personlig inbjudan och mer information från fm reklam som bekräftar ditt deltagande. Vid frågor välkommen att kontakta Mia på mia@fmreklam.se eller 0708-28 56 08.

Om fmreklam

Vi på fm reklam arbetar vi med attraktiv och effektiv exponering. Vi skapar möten mellan människor och varumärken. Det har vi gjort i över 30 år. I vår breda produktportfölj säljer vi trafik- och arenareklam, skapar små som stora event och konferenser samt möjliggör kundträffar och mässor i kostnadseffektiva lokaler. Vi arbetar alltid tillsammans med våra kunder och vår styrka är kreativa lösningar med stort genomslag. Vi hjälper er nå nya mål.