Skip to content

Din partner på travet med arenareklam och event.

Travsporten är en unik arena för affärer och relationer. Med över 30 år som travets eventbyrå och försäljning av arenareklam har vi en gedigen erfarenhet som öppnar upp för oändliga möjligheter. I liten som stor skala.

fm reklam är marknadsledande inom travsporten och erbjuder kostnadseffektiv exponering med arenareklam på landets samtliga 33 travbanor. Vi arbetar med event och arrangemang som temakvällar, workshops, mässor, familjedagar och givetvis B2B-möten på travbanorna och deras lokaler. Som en av landets största folksporter har travet en unik räckvidd såväl geografiskt som i digital- och linjär-TV och stark närvaro i storstadsregionerna. Tillsammans kan vi med vår erfarenhet och kreativa lösningar optimera ert nästa företagsevent.

Travet i siffror

14timmar_feature

TV-SÄNDNING

Travsporten TV-sänds i snitt 14 timmar per vecka hela året om.

1-2_miljoner_feature

ENGAGEMANG

Travet engagerar över 1,2 miljoner svenskar varje vecka och når en bred målgrupp.

140miljoner_feature

STOR RÄCKVIDD

Räckvidden för travsport i TV är 140 miljoner kontakter.

1-1_miljoner_feature

BESÖKARE

Under 2019 hade travet 1,1 miljoner besökare totalt.

Arenareklam

Arenareklam på svenska travbanor är en kostnadseffektiv metod för att långsiktigt kommunicera ditt företags varumärke. TV4-gruppen sänder trav minst 14 timmar per vecka vilket betyder att ditt företag frekvent exponeras i nationell TV. Året om. Vi förmedlar drygt 400 reklamskyltar på landets samtliga travbanor varje år. Välkommen att höra av dig för paketering efter dina önskemål.

Event

Vi vet hur man blir en vinnare på travet. Varje år arrangerar och projektleder vi över 100 trevliga, intressanta, välsmakande och spännande företags- och kundevents runt om på landets travbanor. Banornas unika geografiska spridning och flexibla faciliteter ger oändliga möjligheter för kundanpassade aktiviteter och möten. Tilllsammans kan vi skräddarsy ert företags nästa event, mässa eller kreativa möte.

andreas_andersson_fmr_web

Nyfiken på vad travet kan ge?

Som Sveriges äldsta försäljningsbolag kan vi dela med oss av en bred kunskap och stor erfarenhet till små och stora företag. Tillsammans kan vi skapa ett värdefullt och uppskattat event eller arrangemang. Tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer.

Möt några av våra kunder och partners

Vi på fm reklam arbetar även med trafikreklam främst på Västtrafiks bussar och spårvagnar i Västra Götaland. Prata med oss om vad som kan höja ert varumärke.