Skip to content

Tävlingsrätt i galopphäst

Köp en tävlingsrätt i en galopphäst och upplev den verkliga farten och spänningen. 

Att äga eller vara delägare i en galopphäst är en spännande upplevelse som sätter en extra krydda på galopptävlingarna när hästen med DIN tävlingsdress kommer in på upploppet. I samarbete med tränare kan vi erbjuda andelar av tävlingsrätter i galopphästar som ofta tävlar på någon av Sveriges tre galoppbanor; Bro Park utanför Stockholm, Jägersro Galopp i Malmö samt Göteborgs Galopp. Svenska hästar tävlar även ofta i Danmark och Norge.

För en liten peng får du chansen att öka såväl spänningen som intäkterna för 2023 idag. Just nu erbjuder vi tävlingsrätter i Tootick och I am a fighter.

I samarbete med:

gbg-galopp_logo

Tävlingsrätt i Tootick

HÄST: Brun valack född 2017 på Irland.
TRÄNARE: Åsa Edvardsson
TÄVLINGSRÄTT 2023: 225 kr/st
ANDEL: 1/500-del

Tävlingsrätt köps via Tickster. Inga mer kostnader tillkommer. När du äger en tävlingsrätt i Tootick har du alltid fri entré på Göteborg Galopp. Utbetalning av insprungna prispengar görs i december 2023. Det finns 500 tävlingsrätter att köpa vilket motsvarar 50% av hästens alla tävlingsrätter.

Historik Tooktick

Tävlingsrätt i  I am a fighter

HÄST: Brun valack född 2020 på Irland.
TRÄNARE: Susan Sivrup-Rosenqvist
TÄVLINGSRÄTT 2023: 325 kr/st
ANDEL: 1/1000-del

Tävlingsrätt köps via Tickster. Inga mer kostnader tillkommer. När du äger en tävlingsrätt i I am a fighter har du alltid fri entré på Göteborg Galopp. Utbetalning av insprungna prispengar görs i december 2023. Det finns 1000 tävlingsrätter att köpa vilket motsvarar alla tävlingsrätter.

Historik I am a fighter

Ovanstående erbjudande gäller för 2023. Inga fler kostnader tillkommer för 2023 vid köp av tävlingsrätt. Nytt erbjudande kommer presenteras för 2024. Vid frågor tveka inte att kontakta fm reklam på info@fmreklam.se

gbg-galopp_logo