Skip to content

Andel i galopphäst

GLÄDJEN – SPÄNNINGEN – FARTEN – KÄNSLAN

Köp en andel i en galopphäst och upplev den verkliga farten och spänningen. 

Att äga eller vara delägare i en galopphäst är en spännande upplevelse som sätter en extra krydda på galopptävlingarna när hästen med DIN tävlingsdress kommer in på upploppet. I samarbete med två tränare på Göteborg Galopp kan vi erbjuda andelar till förmånliga priser. Hästarna tävlar på någon av Sveriges tre galoppbanor; Bro Park utanför Stockholm, Jägersro Galopp i Malmö samt Göteborgs Galopp. Västsvenska galoppörer tävlar ofta på galoppbanan Övrevoll utanför Oslo.

I våra presentationer om hästarna kan du läsa mer om vad en andel kostar och månadskostnaden.

Är du intresserad av mer information eller vill köpa en andel, så maila ditt intresse till Hans Göran Johansson hgj@fmreklam.se

I samarbete med:

gbg-galopp_logo

Köp andel i Tootick

HÄST: Brun valack född 2017 på Irland.
TRÄNARE: Åsa Edvardsson
ERBJUDANDE
2% ANDEL:
200 kr
5% ANDEL: 500 kr

Månadskostnaden med 2 % ägande blir ca 170-300 kr, exkl moms. Månadskostnaden är beräknad på
ett helår, dvs medel på 12 månader. Insprungna prispengarna sänker månadskostnaden under tävlingssäsongen, som oftast är från maj-oktober.

LÄS MER OM TOOTICK

Köp andel i I am a fighter

HÄST: Brun valack född 2020 på Irland.
TRÄNARE: Susan Sivrup-Rosenqvist
2% ANDEL: 500 kr
6% ANDEL: 1250 kr
10% ANDEL: 1900 kr

Månadskostnaden för en andel (2 % ägande) blir ca 340 kr exkl moms. Vi skickar den första fakturan i maj avseende kostnader för april.

LÄS MER OM I AM A FIGHTER

Ovanstående erbjudande gäller för 2024. Konsortiet kommer att skötas av samma bolag som sköter andra hästkonsortier inom FM-gruppen. Vår kalkyl bygger på tidigare kostnader för träning, veterinär, skoning, ryttarprovisioner och låga administrativa kostnaderna. Vid frågor tveka inte att kontakta fm reklam på info@fmreklam.se

gbg-galopp_logo