Skip to content

Trafikreklam Västtrafik

Västtrafiks fordon rör sig brett och lokalt. Men framförallt där människor finns. I staden, på landet, i förorten. Och däremellan. Trafikreklam på Västtrafiks fordon möter en bred variation av människor i vardag såväl som arbetsliv. Det innebär möjlighet till en hög räckvidd, till en bred målgrupp och med hög impact. Med breda kampanjer eller på lokal nivå. Reklamytorna är en naturlig och accepterad del av stadsbilden och uppfattas som en schysst kanal. Det är viktigt för att nå ut och nå fram med ett budskap. Vi vet väldigt mycket om Västtrafiks resenärer, vilka budskap som fastnar, vilka kampanjer som ger effekt och vi arbetar hela tiden för att spetsa till våra produkter för att kunna ge ert företag maximal utdelning.

Låt oss höras så berättar vi mer! Prata med Jennie på 0767-676810 eller skicka dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Inspiration

Bus-domination_lyko_500x350

BUS DOMINATION
Annonsör: LYKO

Tram-domination_Spotify_500x350

TRAM DOMINATION
Annonsör: Spotify

Skiss över hur en reklamplats kan se ut på baksidan av en buss när fm reklam gör trafikreklam.

SUPERBACK
Annonsör: HBO

Kom igång med  trafikreklam lokalt

Reklam på bussar och spårvagnar är både ett kostnadseffektivt och uppskattat sätt att nå ut – regionalt som på lokal nivå. Kanalen lämpar sig lika mycket för stora som små företag, organisationer och föreningar. Vi har samlat våra mest populära produkter paketerade för optimal effekt på lokal nivå för att göra det så enkelt som möjligt för er att komma igång med er trafikreklam. Självklart finns våra säljare mer er på vägen. Börja med att göra en intresseanmälan på något av våra erbjudanden.

vtab_karta_regioner_1000x1000

Produkter

Nyfiken på trafikreklam?

Kontakta Jennie Eriksson på jennie@fmreklam.se eller 0767-676810

Utöver reklamplatser på Västtrafiks fordon erbjuder vi också annonsytor och exponering in-och utvändigt på MTRX tåg mellan Stockholm och Göteborg samt på Cabonlines bilar – nordens största taxinätverk.