Skip to content

För små och stora möten.

Vi erbjuder lättillgängliga anläggningar med stora möjligheter till unika möten, konferenser och företagsarrangemang över hela landet.

Vi erbjuder möjlighet till möten och konferenser på samtliga travbanor i landet. Stora faciliteter och lokaler med outnyttjade möjligheter. Ett av guldkornen är nya Åby Arena som bjuder in till kreativa lösningar med exempelvis 25 padelbanor och möjlighet att skapa turneringar för kunder och leverantörer samt rum för över 1000 sittande gäster – allt under samma tak. fm reklam har en unik erfarenhet av att projektleda och skapa den här typen av arrangemang. Via vårt kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda överlägset bäst förutsättningar för ett lyckat event eller konferens.

Upplev Åby Arena

Åby Arena är förmodligen Sveriges modernaste trav- och mötesanläggning. Med travbana, restauranger, konferenslokaler, föreläsningssalar, padelbanor, hotell och rymliga ytor både inne och ute på ett och samma ställe utgör arenan ett unikt, optimalt och kostnadseffektivt val för såväl festivaler och minimässor som konferenser och kundträffar. Tveka inte att höra av er. Vi hjälper till med idéer.

konferens_abyarena_kontakt_500

Hur ser ert nästa möte ut?

Oavsett om ni behöver en padelbana eller en lokal för 1000 sittande gäster till ert nästa företagsarrangemang hittar ni lösningen på Åby Arena. Här finns lokaler med stora möjligheter. Kostnadseffektivt och lättillgängligt. Vi hjälper er med projektledning och kreativa idéer vid behov.

KONFERENS ÅBY ARENA
konfererns@abyarena.com eller 0730-774 708

ÖVRIGA FÖRFRÅGNINGAR
konferens@fmreklam.se

Möt några av våra kunder och partners