Skip to content

För små och stora möten och konferenser.

Vi erbjuder lättillgängliga och kostnadseffektiva anläggningar med stora möjligheter till unika möten, konferenser och företagsarrangemang över hela landet.

Vi erbjuder möjlighet till möten och konferenser på samtliga travbanor i landet. Stora faciliteter och lokaler med outnyttjade möjligheter. Ett av guldkornen är nya Åby Arena som bjuder in till kreativa lösningar med exempelvis 25 padelbanor och möjlighet att skapa turneringar för kunder och leverantörer samt rum för över 1000 sittande gäster – allt under samma tak. fm reklam har en unik erfarenhet av att projektleda och skapa den här typen av arrangemang. Via vårt kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda överlägset bäst förutsättningar för ett lyckat event eller konferens.

Upplev Åby Arena

Åby Arena är förmodligen Sveriges modernaste trav- och mötesanläggning. Med travbana, restauranger, konferenslokaler, föreläsningssalar, padelbanor, hotell och rymliga ytor både inne och ute på ett och samma ställe utgör arenan ett unikt, optimalt och kostnadseffektivt val för såväl festivaler och minimässor som konferenser och kundträffar. Tveka inte att höra av er. Vi hjälper till med idéer.

konferens_abyarena_kontakt_500

Hur ser ert nästa möte ut?

Oavsett om ni behöver en padelbana eller en lokal för 1000 sittande gäster till ert nästa företagsarrangemang hittar ni lösningen på Åby Arena. Här finns lokaler med stora möjligheter. Kostnadseffektivt och lättillgängligt. Vi hjälper er med projektledning och kreativa idéer vid behov. Prata med oss: info@fmreklam.se 

KONFERENS ÅBY ARENA
konfererns@abyarena.com eller 0730-774 708

Möt några av våra kunder och partners

Vi på fm reklam arbetar även med trafikreklam främst på Västtrafiks bussar och spårvagnar i Västra Götaland samt med arenareklam och event på landets travbanor – med eller utan travsport som tema. Vi arbetar kreativt och kundorienterat och hjälper gärna er höja ert varumärke, kundrelationer och marknadsföring. Prata med oss om vad som kan höja ert varumärke.