Skip to content

Boka trafikreklam

KOM IGÅNG MED TRAFIKREKLAM
Här kan ni enkelt boka trafikreklam på bussar och spårvagnar på olika orter runt om i Västra Götaland. En kostnadseffektiv, uppskattad och perfekt insats för marknadsföring på lokal nivå, inför event och arrangemang i staden eller för idrottsföreningar. När ni gör en intresseanmälan på något av våra aktuella erbjudanden får ni personlig kontakt med en säljare som hjälper er på vägen. Tveka inte att kontakta oss om ni har mer specifika förfrågningar eller önskemål.

Aktuella erbjudanden trafikreklam

boka_superbacklight_01_small

VALFRI ORT I VÄSTRA GÖTALAND

Superback Light

5 ytor på buss, 4 veckor.
Pris inkl tryck och montering: 43000 kr

boka_windowpanel_small_01

VALFRI ORT I VÄSTRA GÖTALAND

Window Panel

Varierande antal ytor på buss, 2 veckor.
Pris inkl tryck och montering: från 15000 kr

boka_headliner_small_01

GÖTEBORG

Headliner

280 ytor på spårvagn, 2 veckor.
Pris inkl tryck och montering: 47000 kr

boka_backside_small_01

GÖTEBORG

Backside

50 ytor på buss, 2 veckor.
Pris inkl tryck och montering: 69000 kr

boka_hoponbus_small_01

GÖTEBORG

Hop On Bus

204 ytor på buss, 2 veckor.
Pris inkl tryck och montering: 98000 kr

Reklam i trafiken – lokalt och effektivt.

Lokal annonsering i trafiken ger stor impact och hög räckvidd på orten. Vi kan hjälpa såväl den lokala pizzerian som det stora köpcentret. På ett enkelt och effektivt sätt skapar ni er kampanj och skräddarsyr den efter era önskemål. Våra rullande reklamplatser når ut till er målgrupp på vägen mellan jobb, skola, aktiviteter och shopping. Med en hög räckvidd och impact väcker trafikreklam uppmärksamhet och möter mottagarna flera gånger om dagen. Vill ni sprida ert budskap lokalt? då har ni kommit helt rätt. Vi hjälper er på vägen mot en genomslagskraftig och lyckad marknadsföring.

Lyft föreningen i trafiken.

Västtrafiks fordon rullar i hela regionen. Med riktade och utvalda ytor finns det en stor möjlighet för exempelvis lokala idrottsföreningar att profilera den egna klubben. Samt att erbjuda egna partners och sponsorer en unik chans att annonsera på lokal nivå mot en bred målgrupp och på så vis skapa ett mervärde i engagemanget. Samtidigt som föreningen självfallet ges en möjlighet att göra en ekonomisk vinst på affären. Prata gärna med oss om kreativa lösningar och möjligheter för idrottsföreningar och organisationer på lokal nivå.

Känns trafikreklam rätt, men svårt?
Vi hjälper er.

Behöver ni hjälp att välja rätt, eller har en annan förfrågan än de alternativ vi presenterat ovan, tveka inte att kontakta oss. Med Västtrafiks 2000 fordon till vårt förfogande är vi säkra på att vi kan hitta rätt annonsplats för er. Oavsett om ni vill nå alla i hela staden eller bara några få. Läs mer om Västtrafiks fordon som rullande reklamplatser här. Vi erbjuder även reklamytor på MTRX och Cabonlines bilar.

Kontakta Jennie Eriksson på jennie@fmreklam.se eller 0767-676810