Skip to content

Boka trafikreklam

KOM IGÅNG MED TRAFIKREKLAM
Vi på fm reklam vill att det ska vara enkelt att boka trafikreklam på bussar och spårvagnar på olika orter runt om i Västra Götaland. Vi vet att det är en kostnadseffektiv, uppskattad och perfekt insats för marknadsföring på lokal nivå, inför event och arrangemang i staden eller för idrottsföreningar. På den här sidan lägger vi ofta upp erbjudanden och kampanjer på annonsytor på och i Västtrafiks fordon. Men ni kan självklart alltid kontakta oss direkt med specifika önskemål eller funderingar. Ni får direkt en personlig kontakt med en säljare som hjälper er på vägen.

Reklam i trafiken – lokalt och effektivt.

Lokal annonsering i trafiken ger stor impact och hög räckvidd på orten. Vi kan hjälpa såväl den lokala pizzerian som det stora köpcentret. På ett enkelt och effektivt sätt skapar ni er kampanj och skräddarsyr den efter era önskemål. Våra rullande reklamplatser når ut till er målgrupp på vägen mellan jobb, skola, aktiviteter och shopping. Med en hög räckvidd och impact väcker trafikreklam uppmärksamhet och möter mottagarna flera gånger om dagen. Vill ni sprida ert budskap lokalt? då har ni kommit helt rätt. Vi hjälper er på vägen mot en genomslagskraftig och lyckad marknadsföring.

Känns trafikreklam rätt, men svårt?
Vi hjälper er.

Behöver ni hjälp att välja rätt, eller har en annan förfrågan än de alternativ vi presenterat ovan, tveka inte att kontakta oss. Med Västtrafiks 2000 fordon till vårt förfogande är vi säkra på att vi kan hitta rätt annonsplats för er. Oavsett om ni vill nå alla i hela staden eller bara några få. Läs mer om Västtrafiks fordon som rullande reklamplatser här. Vi erbjuder även reklamytor på MTRX och Cabonlines bilar.

Kontakta Jennie Eriksson på jennie@fmreklam.se eller 0767-676810