Skip to content

Trafikreklam – rullande reklamplatser.

Vi jobbar med trafikreklam på bussar, spårvagnar, tåg och bilar. Effektiva annonsytor som möter människor och bygger relationer. Vi hjälper er nå ut och nå fram.

Vi på fm reklam erbjuder trafikreklam med hög frekvens som möter människor i vardagen, når ut brett och bygger relationer. Vi arbetar med exponering in- och utvändigt på Västtrafiks fordon i kollektivtrafiken samt in- och utvändigt på MTRX tåg mellan Stockholm och Göteborg. Våra ytor ger impact och bjuder in till kreativa lösningar. Vi arbetar kundorienterat och vi hjälper er att hitta rätt väg.

Västtrafik

Effektivt räckviddsmedia som erbjuder utvändiga och invändiga reklamytor på Västtrafiks bussar, spårvagnar, båtar och tåg i hela Västra Götalandsregionen. Med trafikreklam kan ni nå några få lokalt eller alla i hela regionen. 

MTRX

Sveriges mest uppskattade tågresebolag som erbjuder 240 000 unika kontakter i månaden. Trafikerar regelbundet och punktligt sträckan Göteborg – Stockholm på 3 timmar och 4 minuter med en bred variation av resenärer ombord.

VY-tåg

VY-tågen, Nattåg Norrland, trafikerar sträckan mellan Stockholm och Narvik med två dagliga avgångar i vardera riktningen. Restiden varierar mellan 12 och 18 timmar.

Cabonline

Nordens största taxinätverk med stark närvaro på vägarna i hela södra Sverige. Innefattar Taxi Kurir, Sverigetaxi och Top Cab som rullar i 11 städer och når människor på orter med låg eller ingen övrig trafikreklam.

Trafiknytt

Möt några av våra kunder och partners

jennie_eriksson_fmr_web

Hur vill du nå fram?

Vet ni inte vad som passar bäst för ert företag, varumärke eller kampanj? Vi delar gärna med oss av vår breda kunskap och stora erfarenhet av såväl små som stora kampanjer med trafikreklam som utgångspunkt. Tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer. Kontakta någon av våra säljare.

Vi på fm reklam arbetar även med arenareklam på landets travbanor samt arrangerar företagsevent, konferenser och mässor för allt från 10-1000 gäster. Prata med oss om vad som kan höja ert varumärke.