Skip to content

Möt människor i rörelse.

Vi jobbar med rullande reklamplatser som möter människor och bygger relationer. Kreativa lösningar med hög frekvens och impact. Vi hjälper er nå ut och nå fram.

Vi arbetar med reklam som med hög frekvens möter människor i vardagen, når ut brett och bygger relationer. Vi erbjuder exponering in- och utvändigt på Västtrafiks fordon i kollektivtrafiken, utanpå och inuti MTRX tåg mellan Stockholm och Göteborg samt på Cabonlines bilar – nordens största taxinätverk – som rullar i 11 städer i Västsverige. Våra ytor ger impact. Vi arbetar kreativt och kundorienterat och vi hjälper er att hitta rätt väg.

Västtrafik

Effektivt räckviddsmedia som erbjuder utvändiga och invändiga reklamytor på Västtrafiks bussar, spårvagnar, båtar och tåg i hela Västra Götalandsregionen. Nå några få eller alla i hela staden.

MTRX

Sveriges mest uppskattade tågresebolag som erbjuder 240 000 unika kontakter i månaden. Trafikerar regelbundet och punktligt sträckan Göteborg – Stockholm på 3 timmar och 4 minuter med en bred variation av resenärer ombord.

Cabonline

Nordens största taxinätverk med stark närvaro på vägarna i hela södra Sverige. Innefattar Taxi Kurir, Sverigetaxi och Top Cab som rullar i 11 städer och når människor på orter med låg eller ingen övrig trafikreklam.

Trafiknytt

Möt några av våra kunder och partners

jennie_eriksson_fmr_web

Hur vill du nå fram?

Vet ni inte vad som passar bäst för ert företag, varumärke eller kampanj? Vi delar gärna med oss av vår breda kunskap och stora erfarenhet av såväl små som stora kampanjer med trafikreklam som utgångspunkt. Tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer. Kontakta någon av våra säljare.