Skip to content

MTRX reklamytor

MTRX är Sveriges mest uppskattade tågresebolag. Modernt, punktligt och med 6 tåg som trafikerar stäckan Göteborg – Stockholm med 114 avgångar i veckan. MTRX har en stor variation av resenärer vilket ger möjlighet till att nå ut brett. Med MTRX nås 240000 kontakter i månaden på invändigt iögonfallande reklamplatser. Med MTRX reklamytor finns kreativa möjligheter att anpassa kampanj efter idé och budskap. Det är också möljigt att ta över ett helt tåg med en utvändig karossfoliering som ger impact!

Äg MTRX!

Nu finns möljighet att ta över ett helt tåg. Karossfoliering gör ett stort och spektakulärt intryck. Budskap syns heltäckande på vagnens båda sidor exkl vagnens fönster. Det skapar impact vid stationer och längs resans väg.

Produkter

Smarta och strategiska annonsformat med stora kreativa möjligheter mitt i blickfånget. Ytorna är en del av resan och lämpar sig för informativa budskap och interaktiva kampanjer. Det finns även möjlighet till sampling ombord.

Nyfiken på trafikreklam?

Kontakta Jennie Eriksson på jennie@fmreklam.se eller 0767-676810

Utöver reklamplatser på MTRX erbjuder vi också annonsytor och annonsytor in- och utvändigt på Västtrafiks fordon i kollektivtrafiken samt på Cabonlines bilar – nordens största taxinätverk.