Skip to content

VY-tåg reklamytor

’Nattåget Norrland’ mellan Stockholm och Narvik trafikeras av VY och erbjuder en unik plattform för att nå ut till en bred målgrupp när de är som mest mottagliga. Med två dagliga avgångar i vardera riktningen, får du långvarig exponering med restider på mellan 12 och 18 timmar. 

Nå en bred målgrupp ombord

Genom reklamutrymmen på Nattåget Norrland når du över 61 000 unika kontakter varje månad. Målgruppen består av friluftsälskande resenärer, barnfamiljer, hemvändare, affärsresenärer, idrottslag och ressugna studenter, vilket garanterar bred exponering. Tillgängliga annonsytor inkluderar Table, Tray och Wall Panel.

Produkter

Strategiskt placerade annonsformat med stora kreativa möjligheter som fångar uppmärksamheten. Dessa ytor är en integrerad del av resan och passar perfekt för informativa budskap och interaktiva kampanjer.

Nyfiken på trafikreklam?

Kontakta Jennie Eriksson på jennie@fmreklam.se eller 0767-676810

Utöver reklamplatser på VY-tågen erbjuder vi också annonsytor och annonsytor in- och utvändigt på Västtrafiks fordon i kollektivtrafiken i Västra Götaland, på MTRX samt på Cabonlines bilar – nordens största taxinätverk.