Första segrarna i Åby Stora Pris-padeln korade

Trav och padel är en succé! Uppladdningen inför Åby Stora Pris i augusti såg lite annorlunda ut än tidigare år. Anledningen heter Travpadel och är en av flera padelturneringar som arrangerats i samband med större travtävlingar hittills under året. Fm reklam ligger bakom såväl idé som arrangemang. På Everypadel i Åby Arena fick travprofiler, partners och travintresserade utmana varandra i en prestigefylld turnering.

– De flesta branscher har haft stora utmaningar det gångna året, och det känns därför oerhört roligt att få börja puttra igång och kunna arrangera tillställningar i mindre skalor, säger Andreas Andersson på fm reklam.

Med den uppenbara möjligheten till padelspel i Åby Arena var det självklart för fm reklam att vara med och såväl arrangera som sponsra Åby Stora Pris-padeln.

– Det blir en social grej, trevlig gemenskap och motion i ett. Och stor spänning för travintresserade att ställas mot stjärnkuskar på padelbanan för att sedan följa dem under travtävlingarna på plats, fortsätter Andreas.

Att det inte bara finns trav och hästkrafter i kuskarna var tydligt. Adrian Kolgjini och Carl Johan Jepson var några av kuskarna som visade upp imponerande kvaliteter. Den senare tog också hem segerpokalen tillsammans med sin i stort sett felfria partner, hockey-profilen och travintresserade Kristian Huselius.

Kristofer Jakobsson, marknadschef på Åbytravet, är nöjd med arrangemanget;
– Visionen när hela Åby Arena byggdes var just det här: Att kunna hitta synergieffekter mellan olika verksamheter, då primärt genom mässor, och numera genom padel. I konceptet ingår en heldag på travet med mat och dryck under fm reklams ledning, ett samarbete vi är mycket glada över, säger han till Travronden.

Trav + padel har blivit ett populärt arrangemang som spridit sig till fler av travets stordagar.