Skip to content

Din partner på arenan.

Vi ser travsporten en unik arena för affärer och relationer. Med över 30 år som travets eventbyrå har vi en gedigen erfarehet som öppnar upp för oändliga möjligheter. I liten som stor skala.

Vi arbetar med reklam som med hög frekvens möter människor i vardagen, når ut brett och bygger relationer. Vi erbjuder exponering in- och utvändigt på Västtrafiks fordon i kollektivtrafiken, utanpå och inuti MTRX tåg mellan Stockholm och Göteborg samt på Cabonlines bilar – nordens största taxinätverk – som rullar i 11 städer i Västsverige. Våra ytor ger impact. Vi arbetar kreativt och kundorienterat och vi hjälper er att hitta rätt väg.

Aktuella event

fotbollskvall_abytravet_small

ÅBYTRAVET

Fotbollskväll på Åbytravet

23 mars 2021 ­  16:00-22:00

trav_abytravet_small

SOLVALLA

Paralympiatravet 2022

7 maj 2022 ­ från ca 14:00

elitloppet_small

ÅBYTRAVET

Elitloppet 2022

28-29 maj 2022 

Travet i siffror

TV-SÄNDNING

Travsporten TV-sänds i snitt 12 timmar per vecka hela året om.

ENGAGEMANG

Travet engagerar över 1,2 miljoner svenskar varje vecka och når en bred målgrupp.

ÖKAD RÄCKVIDD

Under 2020 ökade travets räckvidd i antal kontakter med 78% jämfört med 2019.

BESÖKARE

Under 2019 hade travet 1,1 miljoner besökare totalt.

Arenareklam

Arenareklam på svenska travbanor är en kostnadseffektiv metod för att långsiktigt kommunicera ditt företags varumärke. TV4-gruppen sänder trav minst 14 timmar per vecka vilket betyder att ditt företag frekvent exponeras i nationell TV. Året om. Vi förmedlar drygt 400 reklamskyltar på landets samtliga travbanor varje år. Välkommen att höra av dig för paketering efter dina önskemål.

Event

Vi vet hur man blir en vinnare på travet. Varje år arrangerar och projektleder vi över 100 trevliga, intressanta, välsmakande och spännande företags- och kundevents runt om på landets travbanor. Banornas unika geografiska spridning och flexibla faciliteter ger oändliga möjligheter för kundanpassade aktiviteter och möten. Tilllsammans kan vi skräddarsy ert företags nästa event, mässa eller kreativa möte.

Sagt om oss

andreas_andersson_fmr_web

Nyfiken på vad travet kan ge?

Som Sveriges äldsta försäljningsbolag kan vi dela med oss av en bred kunskap och stor erfarenhet till små och stora företag. Tillsammans kan vi skapa ett värdefullt och uppskattat event eller arrangemang. Tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer.

Möt några av våra kunder och partners