Årets burgarmästare korad på Göteborg Galopp!

Det blev en lyckad Jubileumsdag i solen på Göteborg Galopp i helgen. Galopptävlingar, aktiviteter för hela familjen och årets stora grilltävling där 2022 års burgarmästare korades efter en välkomponerad och het final. 

Chris Borchardt kan nu titulera sig burgarmästare efter att ha kammat hem förstapriset och en värstinggrill från Weber i den årliga grilltävlingen på Göteborg Galopp under Jubileumsdagen den 10 juli. Juryns smaklökar föll tillsist för Chris nykomponerade hamburgare med penslade räkor på toppen, i den mycket underhållande grilltävlingen. 

För den mer galoppintresserade publiken erbjöds andelar i Göteborg Galopps egna andelshäst Tootick innan start. Och dagen blev inte mindre lyckad av att just den kusen gick och vann sitt lopp till stor glädje bland de nya och gamla andelsägarna. 

Även för de minsta fanns mycket att sysselsätta sig med i familjeområdet;  aktiviteter, glass, godis, ansiktsmålning och fullt ös. 

– Sammantaget en mycket lyckad eventdag för hela familjen. Och kul att se hur mycket grilltävlingen engagerar, menar Mats Heed på fm reklam, som stod som arrangör och eventproducent. 

I grilljuryn fanns inga mindre än radiosportens Christian Ohlson, burgarfantasten Thomas Ravelli, den certifierade barbeque-domaren Anna Millqvist samt en av dagens duktiga jockeys. En minst sagt svårflirtad panel alltså. 

Nästa galopp blir den 27 juli med lunchgaloppen och därefter ser vi fram emot årets stora galoppdag den 14 augusti med bl.a Göteborgs Stora Pris. Håll utkik efter det eventet och upplev Göteborg Galopp när det är som bäst!

Läs mer om våra aktuella event och möjligheter att skapa egna företagsarrangemang här.