Glenn håller i tyglarna på travet

Nylingen gästades Örebrotravet och Bergsåker av en riktig legendar. Vi vågar påstå att han besitter hästkrafter och numera också pryds av en manliknande frisyr – Glenn Strömberg. Inbjudna gäster och travbesökare fick njuta av såväl travtävlingar som anekdoter från fotbollens värld samtidigt som det serverades en italiensk meny med produkter från Glenns egna sortiment.

fm reklam har arbetat tillsammans med Glenn i många år, och han är en av många intressanta profiler i fm reklams nätverk som kan förhöja ett företagsarrangemang eller kundkväll. Eftersom Glenn inte bara har fotboll och mat som passion, utan även ett stort travintresse blir det alltid lyckade travkvällar när han är med.
– När jag får prata fotboll och hästar och samtidigt bjuda på italienska delikatesser trivs jag, menar Glenn.

Mats Heed, eventansvarig från fm reklam och även konferencier under travkvällen på Örebro, vet hur man lyckas på travet.
– Trav är en perfekt aktivitet för en företagskväll. Det är inte svårt och man rycks med oavsett om man sett travtävlingar tidigare. Samtidigt är det perfekt att kombinera med en gästprofil eller föreläsare som bär kvällen. Det händer saker hela tiden och det är förmodligen därför våra travevent med intressanta profiler, som tex Glenn Strömberg, är så uppskattade runt om på landets travbanor.