Julen firades in med Svennis och en sprakande show!

I år sprakade det lite extra om de återkommande och uppskattade jultraven på Åby och Solvalla med Svennis som hedersgäst och en julshow utan gränser.

Solvallas hedersgäst för kvällen i början av december var om möjligt mer uppskattad än självaste tomten. När Svennis entrade scen och lugnt och fängslande bjöd på berättelser från sin långa karriär och delade med sig av sitt liv bland fotbollens stjärnor, satt de flesta i publiken som barn på julafton och lyssnade med spänning. 

Åbytravets julfest var minst lika lyckad, men med lite mer riv i underhållningen. Årets julshow med Peter Eriksson och Karin Funk lämnade inget mer att önska. Självklart bjöds det på såväl värmande glögg, ett välfyllt julbord och spännande travtävlingar båda dagarna. Kuskar delade med sig av senaste nytt från stallbacken för att ge alla samma möjlighet att dryga ut julkassan en aning. 

– Det är härligt att se att våra julevent fortsatt är så uppskattade, säger Andreas Andersson på fm reklam. Vi försöker överraska med en ny krydda varje år. Och Svennis på plats på Solvalla gjorde verkligen succé. Han har mer berättelser än en sagobok. 

Läs mer om fm reklams event och företagsarrangemang här. Och tveka inte att kontakta oss för möjligheter kring ditt företags nästa uppskattade event, mässa eller konferens. Med vår lokala närvaro, långa erfarenhet och breda kontaktnät av intressanta gästprofiler och föreläsare kan vi hjälpa er att höja ert arrangemang. 

Kontakta Andreas Andersson på andreas@fmreklam.se eller 073-700 27 70