Man kan inte swipa bort en buss. 

Hittills under 2023 har våra kampanjer i Göteborgs lokaltrafik setts av miljoner och åter miljoner pendlare och semesterfirare. Det kallar vi räckvidd.

Varje dag görs 954 000 resor med Västtrafik och fordonen rullar tillsammans 47 500 mil, vilket motsvarar 12 varv runt jorden! Med över 1 800 bussar, 101 tåg, 263 spårvagnar och 30-talet båtar har vi en unik möjlighet att nå ut med kampanjer och budskap på ytor som är iögonfallande och optimala för information och inspiration till resenärer. Undersökningar har också visat att just trafikreklam är ett uppskattat annonsformat, förmodligen just för att det inte upplevs påtvingat eller hetsigt. Man väljer själv. Men samtidigt så kan man inte swipa bort en buss. 

I filmen syns några av våra mest kreativa kampanjer och våra mest trafikerade knutpunkter där resenärer, fotgängare och andra trafikanter finns. Där rullar Västtrafik. Våra reklamytor når en bred målgrupp. Genom att nyttja trafikreklam möter man människor i rörelse med ett effektivt räckviddsmedia som erbjuder utvändiga och invändiga reklamytor på bussar, spårvagnar, båtar och tåg. En Streetliner som rullar i Storgöteborg når närmare 27 miljoner kontakter under två veckor. Det motsvarar en räckvidd på 92,4 %. Trafikreklam på Västtrafiks ytor ger impact.

Tveka inte att höra av er om ni vill göra något stort och annorlunda eller distinkt och riktat. Vi finns här för att hjälpa företag och organisationer med en optimal trafikkampanj. 

Kontakta oss på fm reklam

Trafikreklam Göteborg 2023