Lapp på luckan och lyckad start för Smak & Passion i Åre. 

I veckan var det premiär för Svensk Caters regionala mässtour Smak & Passion i Åre – den första av tre stora mässaktiviteter signerat Sveriges största matgrossist. De över 500 inbjudna besökarna från restaurang-, café- och hotellbranschen i norra Sverige fick ta del av nyheter, erbjudanden, smakupplevelser och inspiration från ett 70-tal spännande leverantörer inom mat, dryck och köksutrustning på Holiday Clubs arena i Åre. 

Dagen bjöd även på fem intressanta workshops. Norvidas Irländska styckare visade prov på sin skicklighet och delade med sig av sin kunskap om nötkött. Flinka experter från Nordsjöfisk bjöd på tips och tekniker för att filea tre sorters fiskar. Frida Niska berättade om vad olika glas gör för skillnad i upplevelsen av dryck och Arvid Nordquist bjöd besökarnas smaklökar på fyra olika mousserande viner. Dessutom var förbundskapten Janne Andersson på plats och berättade om sina erfarenheter som ledare för fotbollslandslaget, om att tackla med- och motgångar och bjöd frikostigt på anekdoter och berättelser för en fullsatt lokal.

På uppdrag av Svensk Cater ansvarar fm reklam för projektledning av hela mässtouren. 
– Vi är mycket nöjda med första eventet. Tillsammans med ett grymt gäng på Svensk Cater hade vi laddat för en fullbokad mässa och upplever att såväl leverantörer som besökare fick den fullspäckade helhetsupplevelsen som vi ville ge dem, menar Mats Heed, VD på fm reklam. 

Efter mässan svidade såväl lokalen som besökarna om till en middag med galastämning med prisutdelningar och förstklassig underhållning. Pris för bästa monter och innovation delades ut och den uppskattade showen “Return to the 90’s” med artister som bla Andreas Johnsson, Jessica Andersson, Erik Segerstedt och Stefan Odelberg gungade igång de drygt 650 deltagarna inne i arenan. Därefter var det fri dans med DJ till inpå småtimmarna. 

– Vår vision med Smak & Passion som ett nytt mässkoncept och att köra tre regionala mässor på tre orter i Sverige under våren, är att kunna inspirera och nå ut på en större men ändå lokal nivå. Vi vill hjälpa våra leverantörer att möta och utveckla sina kunder samt vara en del av deras vardagliga arbete, säger Patrik Torstensson, försäljningsdirektör på Svensk Cater. Vår första mässa i Åre blev minst sagt mycket lyckad. Fullt hus till både mässa och kvällsmingel. Och väldigt kul med så stort intresse för alla våra inspirations-workshops. Det känns som att vi har hittat ett lyckat recept.

Mycket positiv feedback från såväl leverantörer som kunder har strömmat in till Svensk Cater under veckan. 
– En fantastisk mässa! Den uppfyllde mer än vad vi hade förväntat oss. WOW, säger jag. Både för hur ni utformat lokalen och för de besökare ni bjudit dit, säger Karolina Nowak, Key Account Manager på Délifrance Norden.

Nästkommande mässor hålls i Malmö Arena, 2 mars, samt Örebro, 21 mars. Där kommer Smak & Passion leverera ännu mer nyheter, smakupplevelser och inspiration. Håll till godo.

Varje år arrangerar och projektleder vi på fm reklam över 50 trevliga, intressanta, välsmakande och spännande företags- och kundevents runt om i landet. Läs mer om vad vi kan göra för ert företag här. Kontakta Andreas Andersson på andreas@fmreklam.se eller 0737-002 770