Svensk Cater utmanade matbranschen i padel

Svensk Cater ville bjuda in mat- och restaurangbranschen till en efterlängtad träff och fm reklam fick äran att skapa och arrangera ett späckat och annorlunda event. I början av hösten bjöd Svensk Cater in leverantörer, kunder och gäster till Åby Arena i Göteborg. Och det stod inte bara mat och dryck på schemat. Mingel och minimässa blandades med smashar och skrällar – mat, dryck, padel och trav med branschkollegor blev en uppskattad heldag.

I Sveriges största padelhall – Everypadel på Åby – kunde Svensk Cater låta de nästan 100 inbjudna restaurangägarna, matleverantörerna och branschkollegorna inleda dagen på padelbanan i en rafflande turnering. Och efter att lirarna från Shotluckan smashat in segerbollen i A-finalen förflyttades arrangemanget till Åbytravet för middag och travtävlingar från första parkett. Däremellan fick dagens deltagare självklart möjlighet att mingla och prata affärer i en avslappnad och trevlig miljö.

– Det är en otroligt unik arena att arrangera alla typer av event och företagsarrangemang på, säger Andreas Andersson, eventansvarig på fm reklam. Vad som är möjligt i travbanans och Åby Arenas lokaler är det bara den egna kreativiteten som sätter gränserna för.

– Vi är mycket nöjda med arrangemanget och har fått många positiva kommentarer från branschkollegor. I avsaknaden av möten under pandemin gjorde det såklart extra roligt att kunna bjuda in till ett kul event. Och vi hoppas att detta kan bli ett återkommande inslag med minimässa, profilering, padelturnering och trav. Nu har ju deltagarna fått blodad tand för att träna padel också, säger Patrik Torstensson, försäljningsdirektör på Svensk Cater.

Åby Arenas lokaler tillåter event med allt från 10-1000 sittande gäster. Med restaurang, hotell, konferenslokaler, föreläsningssal, utomhusytor och Sveriges största padelhall med totalt 25 banor, finns förutsättningar till lyckade event oavsett företag, inriktning eller antal deltagare.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig skapa ert nästa företagsarrangemang här.