Inspiration och magiskt mingel på Hotel Draken

Det blev en bokstavligen magisk afton fylld med trafikreklam, mingel och bubblande dryck när fm reklam bjöd in till vernissage på nya Hotell Draken. Över 100 marknadsförare och reklam- och mediaköpare samlades på stans nyöppnade landmärke för andra upplagan av det lyckade vernissage- och mingel-eventet, som den här gången även bjöd på magi och trolleri.

Drakens mysiga och inspirerande lokaler agerade scen för ett konceptuellt mingel där besökarna fick träffa fm reklam, få en avslappnad och visuellt tilltalande introduktion av trafikreklam samt ta del av nyheter och delta i tävlingar. 

– Det är andra gången vi på fm reklam anordnar ett liknande event, och konceptet har visat sig vara väldigt uppskattat av både nya som befintliga mediaköpare, säger Jennie Eriksson, COO på fm reklam.

Som extra magiskt grädde på moset fick besökare chansen att se, höra och mingla med neuromagikern Rufus Wiena. Med en charmerande approach och intresseväckande utmaningar trollband han förmodligen de flesta av kvällens besökare och verkade dessutom kunna läsa tankar. Rufus berättade samtidigt en del av sin bakgrund och sin kunskap om mental träning, meta learning och brain hacking.

Nöjda utrop från kvällens besökare
-Tusen tack för en supertrevlig tillställning igår! Ni är grymma på att anordna trevliga event där man får möjlighet att träffa er och våra kunder. Guld värt! 
Anki Kujansuu på Group M

Vilken härlig kväll, verkligen suveränt ordnat med allt.
Andre Hertli på Fello

Tack snälla för en fantastisk tillställning. Supertrevligt och gott, och väldigt härligt att träffa alla live.
Lina Eklund på OBOS

Styrkan i trafikreklam
Fm reklam har sett ett ökat intresse för trafikreklam det senaste året och framför allt för de produktnyheter som rullat ut på vägarna. 

-Vi ser att trenden att skapa impact och att sätta ett större avtryck med sitt varumärke fortsätter. Styrkan i trafikreklam är verkligen möjligheten att både få använda kreativitet och samtidigt nå ut till den stora massan mot en bred målgrupp. Det är därför det är så viktigt för oss att nå ut till fler företag och organisationer på det här sättet, menar Jennie. 

Trafikreklam vänder sig inte bara till stora varumärken och kampanjer, det ger en enorm och prisvärd genomslagskraft även för små och medelstora företag i storstad såväl som på landsbygd. Man kan inte swipa bort en buss, oavsett vart man befinner sig.  

När ses vi igen?
Framgent hoppas fm reklam kunna bjuda in till fler liknande trevliga mingel. Men om ni vill veta mer om möjligheterna med trafikreklam för er kommunikation innan dess, tveka inte att ta kontakt med oss.

Och för er som inte fick nog av Rufus har vi goda nyheter: Tillsammans med oss kommer Rufus Wiena att hålla föreläsningar om sin banbrytande metod kring personlig och professionell utveckling för kraftfulla och långvariga resultat, både för individer och företag. Så håll utkik på våra sociala kanaler.

Kontakta oss på fm reklam

Mingel och vernissage 2023